Klanten Zorgprofessionals

Bestelling en levering

De medische voeding is snel geleverd

Medische voeding die vóór 17.00 uur wordt besteld, wordt op werkdagen nog dezelfde dag verstuurd en de volgende dag (dinsdag t/m zaterdag) afgeleverd. Door de bestelling af te stemmen met jouw patiënt vergroten we de compliance en voorkomen we onnodige verspilling.

Het startpakket is op maat afgestemd

Nadat jij als arts of diëtist de Verklaring Dieetpreparaten hebt ingestuurd, neem het klantenteam van Sorgente contact op met jouw patiënt.  Op basis van jouw dieetadvies, de smaakvoorkeur van de patiënt (bij drinkvoeding en stofwisselingspreparaten) of benodigde materialen (bij sondevoeding) stelt Sorgente een startpakket samen voor de eerste twee weken. De patiënt ontvangt de volgende dag (dinsdag t/m zaterdag) het pakket via PostNL of tijdens de instructie door een verpleegkundige.

De volgende bestelling kan de patiënt zelf regelen

Patiënten kunnen via de webwinkel, telefonisch en via de e-mail de volgende medische voeding zelf  bestellen. De bestelling is normaal gesproken voor een periode van een maand. Uiteraard zijn andere afspraken mogelijk. Je patiënt kan bestellen zolang de machtiging loopt. Twee weken voor het aflopen van de machtiging sturen wij je patiënt (waarvan een e-mailadres bekend is) een bericht.

Bezorging door PostNL te volgen via Track & Trace

PostNL bezorgt de pakketten met medische voeding van Sorgente. Als de klant dat wil kan hij door middel van Track & Trace de eigen bestelling volgen (e-mailadres is dan wel noodzakelijk).

Als een instructie is aangevraagd voor sondevoeding bezoekt onze voedingsverpleegkundige op het afgesproken tijdstip je patiënt. De verpleegkundige neemt dan de sondevoeding en de juiste materialen mee. Wel zo snel en makkelijk.

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst

Het kan zijn dat de patiënt de ontvangen producten wilt retourneren; bijvoorbeeld wanneer het gebruik van de medische voeding is stopgezet. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. Om de kwaliteit van de medische voeding en onze dienstverlening te garanderen, gelden de volgende richtlijnen.