Klanten Zorgprofessionals

Extra services stofwisselingsproducten

Extra services voor stofwisselingsproducten zijn:

  • Gespecialiseerd Klantenteam
  • Tips en recepten

Gespecialiseerde teams voor de patiënt met stofwisselingspreparaten

Voor de volwassen patiënt met stofwisselingspreparaten is er Klantenteam Stofwisselingsproducten. Klantenteam KinderCare is er speciaal voor alle kinderen (tot 18 jaar) met medische voeding, waaronder stofwisselingspreparaten.

Ondersteuning voor je patiënt bij het gebruik van stofwisselingspreparaten

  • Wij ondersteunen je patiënt online via www.sorgente.nl; met eiwitarme kookvideo’s, ervaringsverhalen van klanten en veelgestelde vragen over stofwisselingspreparaten.
  • Patiënten met een aminozuurstofwisselingsziekten geven wij bij de eerste bestelling gratis het kookboek PKU Proef!. Patiënten met het ketogeen dieet geven wij bij de eerste bestelling het kookboek SuperVET.
  • Op reis met stofwisselingspreparaten? Onze medewerkers geven je patiënt de juiste douaneverklaring. Ons vakantiekompas geeft de patiënt de juiste informatie voor de vakantiereis met stofwisselingspreparaten.
  • Onze voedingsverpleegkundigen zijn bij spoed 24 uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor vragen: 030 634 62 69.
  • Wij hebben leuke en educatieve spreekbeurtpakketten voor kinderen met medische voeding die naar school gaan óf voor hun broertjes en zusjes. Deze zijn aan te vragen via het klantenteam.

Wij hebben een aanvullend assortiment met eiwitarme dieetproducten

Sorgente heeft naast de stofwisselingspreparaten een aanvullend assortiment aan eiwitarme dieetproducten. Voor deze dieetproducten bestaat, anders dan bij stofwisselingspreparaten, geen vergoeding via de zorgverzekeraars.