Klanten Zorgprofessionals

Over ons

Sorgente is dé specialist in medische voeding

Als specialist leveren wij medische voeding bij jouw patiënt aan huis:

  • drinkvoeding;
  • sondevoeding & toebehoren;
  • dieetzuigelingenvoeding;
  • preparaten voor stofwisselingsziekten;
  • en eiwitarme dieetproducten.

In 1997 is Sorgente opgericht door drie diëtisten die vandaag de dag nog steeds aan het roer staan van het bedrijf. Sorgente is het enige bedrijf in Nederland dat volledig is gespecialiseerd in medische voeding.

Medische voeding draagt bij aan het behandeldoel van de patiënt

Sorgente beschouwt het als haar missie om mensen te helpen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis. Wij geloven dat een juist gebruik van medische voeding bijdraagt aan het herstel bij ziekte, het voorkomen van complicaties en de kwaliteit van leven.

In goede samenwerking met de diëtist of arts biedt Sorgente persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van medische voeding. Ook leveren we de benodigde producten en materialen zo snel mogelijk aan huis. Ons uitgangspunt is om patiënten en hun naasten optimaal te ontzorgen. Op basis van de wensen en behoeften van de patiënt bieden we de juiste voedingszorg thuis. Zodat de medische voeding een maximale bijdrage levert aan het behandeldoel.

Wij ontzorgen met een goede dienstverlening en deskundigheid

Wij bieden de zorgprofessional ondersteuning in het snel en gemakkelijk organiseren van de werkzaamheden. Ook delen onze deskundige medewerkers graag hun kennis van medische voeding.

Bekijk onze algemene voorwaarden.