Klanten Zorgprofessionals

Scelta

Afdeling Scelta: Sales en Productspecialisten

De afdeling Scelta is het marketing- en salesteam van Sorgente. In onze communicatie richten we ons op (para)medici en zorgverzekeraars.

Wat kun je van Scelta verwachten:

Scelta betekent keuze. Samen met jou als (para)medicus, patiëntenvereniging, hogeschool of zorgverzekeraar dragen we zorg voor inzicht en vaardigheden op voedingsgebied. De afdeling informeert je op diverse manieren, via:

  • geschreven en digitale media;
  • mailings;
  • persoonlijke contacten met onze rayonmanagers;
  • beurzen en congressen.

Je kunt bij ons terecht voor:

Heb je vragen over medische voeding, het aanvragen van medische voeding en/of toebehoren, de markt of nieuwe ontwikkelingen? Dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling Scelta.

Zo kun je ons bereiken:

Telefonisch: 030 – 634 62 66
E-mail: scelta@sorgente.nl

Jorien Mulder – Field Sales Manager

Binnen Sorgente stuur ik het Team Sales aan, bestaande uit rayonmanagers, de officemanager en de sales support medewerker. Als team sales willen wij een optimale relatie realiseren met jou als voorschrijver van medische voeding. Wij zijn dan ook het directe aanspreekpunt voor jou. Je kunt ons tegen komen op congressen en symposia en tevens verzorgen wij zelf scholingen op aanvraag. Samen bouwen we aan de juiste voedingszorg thuis.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 06 – 416 03 034
E-mail: jmulder@sorgente.nl

Anouska van der Zee – Rayonmanager (regio zuid)

Als rayonmanager Zuid ben ik het directe aanspreekpunt voor de verwijzers uit de regio Brabant en Limburg. Je kunt bij mij terecht voor alle informatie rondom medische voeding, het Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente en alle laatste ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast denk ik graag mee over passende scholingen, rondleidingen en invulling aan symposia. Zijn er wensen, opmerkingen of vragen? Laat het mij weten, ik kom graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 06 – 426 24 918
E-mail: avanderzee@sorgente.nl

Jessica Kraan – Rayonmanager (regio west)

Als rayonmanager bij Sorgente ben ik het directe aanspreekpunt voor jou als arts, diëtist of verpleegkundige. Je kunt bij mij terecht voor alle informatie rondom medische voeding, het aanvragen via het Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente en de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Ook voor het organiseren van scholingen ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben via e-mail en telefoon bereikbaar en kom met plezier langs voor een persoonlijk gesprek!

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 06 – 185 31 993
E-mail: jkraan@sorgente.nl

Harkelien Kruijer – Rayonmanager (regio noord)

Voor onze verwijzers uit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel ben ik het directe aanspreekpunt. Ik denk graag met je mee over het maken van de juiste keuze op het gebied van medische voeding. In een persoonlijk gesprek of tijdens een presentatie informeer ik je over onze dienstverlening, het DAS en over andere ontwikkelingen. Op deze manier kunnen we kennis en ervaringen uitwisselen om zo de  medische voeding van de cliënt in de thuissituatie zo optimaal mogelijk te organiseren. Ook voor scholingen, symposia of andere activiteiten in rayon Noord kun je bij mij terecht.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 06 -185 31 965
E-mail: hkruijer@sorgente.nl

Celine van Dort – Office manager

Specialisatie: Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (DAS)
Heb je vragen over het DAS, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat jouw aanvraag voor een digitaal account goed wordt verwerkt en denk met je mee bij eventuele problemen. Als onderdeel van het Team Sales vertegenwoordig ik alle interne Sales-taken en ondersteun ik de rayonmanagers en sta ik jou, als zorgprofessional, graag te woord.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 030 – 634 62 66 (optie 3 in het keuzemenu)
E-mail: scelta@sorgente.nl

Karin Kemp – Manager Productspecialisten

Binnen Sorgente stuur ik het team van productspecialisten aan. Als team nemen wij een belangrijke inhoudelijke rol op ons en zijn wij een deskundige partner voor jou als verwijzer. Daarnaast zijn we aanspreekpunt voor onze klantenteams en zijn we verantwoordelijk voor interne opleidingen. Heb je productinhoudelijke vragen of vragen over het assortiment, neem gerust contact op. Het team van productspecialisten staat voor je klaar.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 030 – 850 20 48
E-mail: kkemp@sorgente.nl

Laura Reijm – Productspecialist / Diëtist

Specialisatie: Dieetzuigelingenvoeding, eiwitarme dieetproducten, stofwisselingspreparaten
Als diëtist verdiep ik mij graag in de patiënt om deze van optimale voedingszorg te voorzien. Neem gerust contact op bij al je productinhoudelijke vragen over kinder- zuigelingenvoeding en stofwisselingziekten.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 030 – 850 20 46
E-mail: lreijm@sorgente.nl

Isabel Spruit – Productspecialist / Diëtist

Specialisatie: Drinkvoeding
Er zijn heel veel soorten drinkvoeding op de markt. Heb je een productinhoudelijke vraag of wil je een casus bespreken? Afhankelijk van het ziektebeeld en de wensen van de patiënt help ik graag in de zoektocht naar de juiste drinkvoeding.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 030 – 850 20 43
E-mail: ispruit@sorgente.nl

Petra van Neerbos – Productspecialist / Diëtist

Specialisatie: Sondevoeding en toebehoren
Als diëtist vind ik het leuk om mij te verdiepen in de patiënt en te helpen bij het oplossen van vraagstukken. Heb je productinhoudelijke vragen over sondevoeding, toebehoren of over ons assortiment? Neem dan gerust contact op.

Zo kun je mij bereiken:

Telefonisch: 030 – 850 20 51
E-mail: pvanneerbos@sorgente.nl