Klanten Zorgprofessionals

Meer informatie over het digitaal aanvragen

Het DAS is snel, gemakkelijk en veilig

Sorgente ontzorgt jou als zorgprofessional met het gebruiksvriendelijke Digitale Aanvraagsysteem Sorgente (of kortweg DAS). Zo kun je gemakkelijk en snel medische voeding digitaal aanvragen. En gaan wij uiterst zorgvuldig om met de gegevens van je patiënt. Daarnaast bieden wij inhoudelijke informatie over de producten met het digitale Sorgente Voedingskompas.

De voordelen van het DAS op een rij:

  • Het invullen van de digitale aanvraag voor medische voeding is snel en gemakkelijk dankzij de ingebouwde verzekeringscheck, zoekfunctie en de vereenvoudigde weergave van de verklaring dieetpreparaten.
  • Het Voedingskompas is online toegankelijk vanuit het DAS. Extra voordeel is dat de voedingswaarde van de producten snel inzichtelijk is. Zo kun je nog sneller je productkeuze maken.
  • Op de cliëntenkaart in het DAS vind je alle informatie rondom je patiënt op één plek: de persoonsgegevens, het overzicht van de aanvragen, de bestelgeschiedenis, maar ook het overdrachtsformulier.
  • In het kader van de wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben wij de gezondheids- en persoonsgegevens van de patiënten strenger beveiligd. Zo is de veiligheid verscherpt met een authenticatiecode (inloggen in twee stappen).
  • Heb je een vraag over een patiënt of wil je een wijziging doorvoeren? Alle communicatie over de patiënt en over de gegevens van die patiënt loopt veilig via de cliëntenkaart. Bij nieuwe berichten in de cliëntenkaart ontvang je een bericht via de e-mail.

Bekijk het filmpje en zie in twee minuten wat het DAS voor je kan betekenen.

Maak je eigen DAS account:

Klik rechtsboven op deze website op de knop ‘Mijn DAS’.
Klik linksonder op de knop ‘Account aanmaken’.
Vul de eigen gegevens in.
Binnen 2 uur (op werkdagen) ontvang je jouw inlogcodes.