Klanten Zorgprofessionals

Wat doen wij voor jou als zorgprofessional?

Medische voeding draagt bij aan behandeldoel

Sorgente beschouwt het als haar missie om patiënten te helpen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis. Wij geloven dat een juist gebruik van medische voeding bijdraagt aan het herstel bij ziekte, het voorkomen van complicaties en de kwaliteit van leven.

Ontzorgen met een goede dienstverlening en deskundigheid

Wij bieden de zorgprofessional ondersteuning in het snel en gemakkelijk organiseren van de werkzaamheden. Ook delen onze deskundige medewerkers graag hun kennis van medische voeding.

De voordelen voor jou als zorgprofessional nog even op een rij:

  • Met ons Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (DAS) kun je gemakkelijk en snel voeding aanvragen. Ook de privacy van je patiënt is binnen het DAS gewaarborgd volgens de nieuwe regels van de privacy wetgeving.
  • Wij ondersteunen de arts of diëtist bij inhoudelijke vragen maar ook met praktische ervaringsadviezen over het gebruik van medische voeding. Op onze website vindt u onderzoekresultaten en factsheets onder het kopje ‘laatste nieuws‘.
  • Ons Voedingskompas geeft gedetailleerd en gemakkelijk vindbaar informatie over de producten. Ook bieden wij interne opleidingen en scholing op maat aan. Onze informatiematerialen kunt u gratis via de webwinkel bestellen.
  • Wij zoeken actief samenwerking met ziekenhuizen en instellingen om de ontwikkeling op het gebied van medische voeding te verbeteren.